Palveluhinnasto

Välityspalkkio

Asunnon myynnissä parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi, laaditaan kodillenne aina yksilöllinen myyntisuunnitelma. Asunnon sijainti, tyyppi, koko, hinta ja moni muu asia vaikuttavat siihen, millä tavoin kotianne kannattaa myydä, jotta pääsemme parhaaseen lopputulokseen. Jokainen koti on uniikki, ja siksi myös välityspalkkio on aina kohdekohtainen. 
 
Kysykää siis aina juuri Teidän tarpeeseenne räätälöity välitystarjous, jos harkitsette asuntonne myyntiä! Välityspalkkiotarjouksen saatuanne Teillä on selkeästi tiedossa myynnistä aiheutuvat kulut ja hintaan sisältyvä palvelukokonaisuus.  

Arviokäynti ja suullinen arvio asuntonne hinnasta ovat aina maksuttomia. 

Myyntitoimeksiannot

Huoneistot

2,8% velattomasta kauppahinnasta,
minimipalkkio on 2700€

Kiinteistöt ja
tontit

3,2% tuoteutuneesta kauppahinnasta,
minimipalkkio on 2900€

Vapaa-ajan asunnot ja asunnot Oulun naapurikunnista

3,6% toteutuneesta kauppahinnasta,
minimipalkkio on 3600€

Lisäksi peritään myynninjärjestelymaksu 290 €, johon sisältyy mm. asunnon markkinointi- ja asiakirjakulut sekä korkeatasoiset myyntikuvat. Mikäli toimeksianto ei johda kauppaan, peritään ainoastaan myynninjärjestelymaksu.

Lisäpalveluna on saatavilla edullisesti kodin myyntistailaus, joka on mahdollista niin digitaalisesti kuin 

”perinteisesti” sisustussuunnittelijan tekemänä. Lisäpalveluiden tarve katsotaan aina tapauskohtaisesti yhdessä asiakkaiden  kanssa, jotta ette koskaan maksaisi turhasta. 

Kaikille asiakkaille, jotka tekevät kalenterivuoden aikana enemmän kuin yhden myyntitoimeksiannon kanssani, tarjoan -10 % alennuksen! 

Suuremmista kokonaisuuksista neuvotellaan aina erillinen tarjous, kysy rohkeasti!

Ostotoimeksiannot

Välityspalkkio on 2,5% tai sovitaan erikseen ostotoimeksiannon vaativuuden, laajuuden ja erityispiirteiden mukaan. Minipalkkio on 2500 €. 

Kauppa- ja arviokirjat

Huoneisto kauppakirjat

Huoneiston kauppakirjat 290 € 
+ toteutuneet asiakirjakulut 

Kiinteistö kauppakirjat

Kiinteistön kauppakirjat  390 € 
+ toteutuneet asiakirjakulut 

Arviokirjat

Kirjalliset arviokirjat
290 €
Hinta-arvio sähköpostitse
190 €
(Asiakas hankkii tarvittaessa itse isännöitsijäntodistuksen, perukirjat ja virkatodistukset yms., joita mahdollisesti tarvitaan)

Jos arviokohteesta tehdään 6 kk:n kuluessa arvioinnista Occom LKV:n kanssa välitystoimeksiantosopimus, joka johtaa kauppaan, hyvitetään välityspalkkiosta maksettu arviointipalkkio.            

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.