Haluatko onnistua elämäsi ehkä tärkeimmässä
kaupassa?


Laillistettu kiinteistönvälittäjä palveluksessasi

Markku Okkonen 
Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä

Olen Markku Okkonen, myynnin ja markkinoinnin ammattilainen, jolla on jo kymmenen vuoden kokemus erilaisista myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä. Kiinteistönvälitysalalla olen työskennellyt vuodesta 2013 alkaen ja olen saattanut onnistuneesti yhteen lukuisia asunnon myyjiä ja ostajia. 

Vuosien aikana olen nähnyt, miten niin suuremmissa välitysketjuissa kuin pienemmissäkin kiinteistönvälitystoimistoissa hoidetaan välitystoimintaa. Haluan palvella asiakkaitani entistäkin joustavammin, laadukkaammin ja tehokkaammin, ja siksi perustin oman kiinteistönvälitysliikkeen Occom LKV:n.

Tavoitteenani tyytyväiset asiakkaat 

Minua ohjaa työssäni palava halu palvella asiakkaitteni tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla, jotta asiakkaat voivat yhä uudelleen löytää tiensä minun pakeilleni asuntoasioissaan. Tavoitteeni ja toimintani ydin onkin hyvin yksinkertainen: tyytyväinen asiakas, johon pyrin AINA.  

Kaikki, niin uudet kuin vanhat asiakkaat, ovat tervetulleita asiakkaikseni. Autan mielelläni kaikissa asuntoihin liittyvissä asioissa, olitpa sitten myymässä, ostamassa tai vuokramaassa asuntoa. 

Asiakkaani ovat antaneet kiitosta minulle mm. luotettavuudestani, suoraselkäisyydestäni, ahkeruudestani, asiantuntemuksestani sekä periksiantamattomuudestani ja täsmällisyydestäni, jotka ovatkin tässä työssä todella tärkeitä – kysehän on monen ihmisen kohdalla heidän elämänsä suurimmasta kaupasta. 

Erityisosaamiseni ja kokemukseni 

Eritysosaamiseeni kuuluvat uudis- ja saneerauskohteet sekä tontit ja asuntosijoittaminen, josta minulla on henkilökohtaista kokemusta yli kuuden vuoden ajalta. Rakennus- ja saneerausala on tullut minulle varsin tutuksi useamman toteuttamani omakotitalo- ja asuntoprojektin myötä, joten kaikki tämä tietotaito on käytössäsi asiakkaanani ja konsultointi on aina maksutonta.  
 
Olen opiskellut Oulun yliopistossa kauppatieteitä ja markkinointia, joten minulla on laaja ja monipuolinen koulutus erityisesti markkinoinnin ja kaupankäynnin suhteen. Löydänkin varmasti parhaat keinot myydä ja markkinoida oikealla tavalla myös juuri Teidän kotianne.

Lukuisia myytyjä asuntoja  

Suuressa valtakunnallisessa ketjussa työskennellessäni minut palkittiin ns. huippumyyjänä ja olin koko ketjun noin 700:n välittäjän joukosta 20:n parhaan ryhmässä. Mittareita tässä oli useita, mutta mm. myytyjen asuntojen kappalemäärät ja asiakastyytyväisyys olivat merkittävässä asemassa.  
 
Uskonkin, että näillä näytöillä, kokemuksellani ja osaamisellani pystyn auttamaan parhaalla mahdollisella tavalla! 
 
Olipa suunnitelmissasi kodinvaihto, sijoitusasunnon osto tai myynti, tai mikä tahansa asuntoasia, ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan, miten voisin juuri Teitä auttaa. Hoidan vuosien kokemuksella ja taidolla myös asuntojen vuokraukset. Vuokravälitykseen asenteeni on se, että vuokra-asuntojen välitys hoidetaan aina yhtä laadukkaasti kuin asuntojen myyntikin! 

Markku Okkonen 

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

Kaupanvahvistaja (tunnus: 402000/1604)

040 778 2131

markku.okkonen@occomlkv.fi

Asiakaskokemuksia

TeemuAsunnon myyjä
Read More
Nopeaa ja sujuvaa palvelua. Kaikki meni sopimusten mukaisesti ja tavoiteltu kauppahinta toteutui. Asunto myytiin 48 tunnissa. Erittäin tyyvyväinen asiakas. Vahva suositus!
KirstiAsunnon myyjä
Read More
Olen palveluun erittäin tyytyväinen. Asiat hoituivat hyvin ja asunto meni ensimmäisellä näytöllä. Markku on ammattimies !
Kimmo ja ArjaAsunnon myyjät/ostajat
Read More
Välittäjä joka oikeasti hoitaa asiakkaan etuja. Ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu. Yhteistyö aloitettu vuonna 2014. Joka kerta olemme saaneet ammattitaitoista palvelua jossa asiakas on keskiössä.
Sauli ja NoraAsunnon myyjät
Read More
Suuret kiitokset loistavasta työstä Markku Okkoselle, vajaa kolme vuotta sitten myi meidän rivitaloasunnon alle viikossa ja nyt meidän omakotitalon neljässä päivässä! Molemmilla kerroilla saimme vielä vähintäänkin sen hinnan minkä halusimme, kiitos!
VeeraAsunnon myyjä
Read More
Asunnon myynti onnistui todella nopeasti ja kätevästi. Myyntihinta nousi odotuksia suuremmaksi. Kommunikointi ja yhteydenpito oli erinomaista.
TuomasAsunnon ostaja
Read More
Markku hoiti homman mallikkaasti. Asiakasta (ostaja) pidettiin koko ajan ajantasalla tilanteesta ja kaupat saatiin aikaiseksi nopealla aikataululla. Suosittelen!
JuhaAsunnon myyjä
Read More
Asunnon myynti kauttasi onnistui erinomaisesti.
SeijaAsunnon myyjä
Read More
Erittäin hyvä ja ammattitaitoinen asiakkaan huomioon ottava palvelu. Kiitos
MikaAsunnon ostaja
Read More
Palvelu kaikkinensa toimi jouhevasti ja ystävällisesti. Jäi sellainen kuva, että toiminta on avointa ja rehellistä. Välittäjä oli aktiivisesti yhteydessä koko prosessin ajan ja antoipa vielä vinkkejä asunnon vuokraamiseenkin.
Previous
Next
Minni toimistokoira

Minni-toimistokoira

Pidän huolta hyvästä ilmapiiristä työpaikalla ja toimin myös paperisilppurina.

Yhteistyössä