Haluatko onnistua elämäsi ehkä tärkeimmässä
kaupassa?


Asunnon osto

Etsitään yhdessä juuri Teille sopiva koti!

Oletteko yrittäneet jo pitkään etsiä eri nettisivustoilta sitä Teidän unelmienne kotia, mutta vielä ei ole sitä oikeaa” ilmaantunut? Ei hätää, tähän on ratkaisu – OSTOTOIMEKSIANTO.  Ostotoimeksianto on erinomainen tapa löytää juuri se asunto, missä tulee tunne: ”tässä se on”.

Mikä parasta – palvelu on täysin maksuton, jos sopivaa asuntoa ei löydy.

Voitte myös tutustua jo myynnissä oleviin koteihin painamalla tästä

Asunnon osto palveluna

  • Ensimmäinen askel asunnon ostossa on asuntoon liittyvien toiveiden kartoittaminen. Kiinteistönvälittäjä kuuntelee toiveitanne, siitä millaista asuntoa olette etsimässä, esimerkiksi asunnon sijainti, koko, hinta ja muut erityistoiveet
  • Kiinteistönvälittäjä käy tutustumassa kohteisiin aina paikan päällä, kun sopivia kohteita ilmaantuu. Tämän jälkeen kiinteistönvälittäjä raportoi Teille asunnon perustiedot ja saatte ammattilaisen näkemyksen markkinahinnasta. Mikäli kiinnostuksenne herää, lähdemme yhdessä katsomaan asuntoa paikan päälle.
  • Teillä on loistava tilaisuus hankkia asunto ilman kiirettä ja kilpailua. Hintaneuvottelut käydään rauhassa Teidän ja asunnon myyjien välillä.
  • Saatte siis ensisijaisesti tietää asunnoista, jotka eivät ole vielä edes kerenneet julkisille markkinoille

Asunnon osto ei voi tästä enää helpommaksi muuttua: Maksatte vain ja ainoastaan tuloksista!
Mikäli sopivaa asuntoa ei löydy, palvelu on täysin maksuton.

Riskitön

Maksat vain tuloksista, etkä sitoudu ostamaan mitään, vaikka sopivia ehdokkaita löytyisikin.

Päätös on aina Teidän

Kun unelmienne koti löytyy, voitte tehdä kohteesta tarjouksen Teille sopivalla summalla. Sitten aloitetaan hintaneuvottelut rauhassa asunnon omistajan kanssa – Ilman kilpailevia ostajia ja muita tarjouksia.

Joustavuus

Kun sopiva koti löytyy, sen myyjällä on useimmiten aikaa odottaa, että saamme nykyisen asuntosi myytyä. (jos oman asunnon myyntiehto on ostotarjouksessanne)

Ei rajoituksia

Teillä on aina vapaus ostaa mikä tahansa kohde, vaikka ostotoimeksianto olisi voimassa.

Jätä yhteystietosi alle

    Kerro lisätietoja asunnosta