Haluatko onnistua elämäsi ehkä tärkeimmässä
kaupassa?


Asunnon myynti

Kuinka asuntonne myyntiprosessi etenee?

Occom LKV huolehtii asuntonne myynnissä kaikesta, alusta loppuun ”avaimet käteen” -palveluna. Toimin kiinteistönvälittäjänänne vuosien kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Haluan tehdä asuntonne myynnistä mahdollisimman turvallisen, mutkattoman ja mukavan kokemuksen. Myyn asuntonne edullisin välityspalkkioin ja tehokkaasti, laadusta lainkaan tinkimättä! 

1. Ilmainen arviointikäynti ei sido mihinkään

Sovitaan Teille sopiva ajankohta ja tulen luoksenne maksuttomalle kotikäynnille. Kiinteistövälittäjänä kuuntelen teitä ja toiveitanne asuntonne myyntiin liittyen. Annan ammattilaisen perustellun arvion asuntonne hinnasta sekä myyntiajasta. Autan myös mielelläni uuden kodin etsimisessä.  

2. Asunnon myyntisuunnitelma ja toimeksiantosopimus

Kotikäynnin yhteydessä laaditaan yhdessä maksuton myynti- ja markkinointisuunnitelma. Jokainen koti ja asiakas on uniikki, ja siksi suunnitelmassa kirjataan yksilölliset tarpeet muistiin ja edetään asunnon myyntiprosessissa niiden mukaan.  Toimeksiantosopimus allekirjoitetaan, kun kaikista yhteistyön ehdoista on sovittu kanssanne. Sopimus käydään aina huolella läpi kohta kohdalta, jotta väärinkäsitykselle ei jää sijaa. 

3. Asunnon valokuvaus,stailaus ja 3D-virtuaaliesitys

Takaan asiakkailleni aina laadukkaat myyntikuvat, sillä ovathan ne myynti-ilmoituksessa ensiarvoisen tärkeät, koska ostajan huomio kiinnittyy niihin aina ensimmäisenä. Joissakin tapauksissa myös kodin stailaus ja kalustaminen on hyvä lisä myyntiin, mutta aina se ei tuo lisäarvoa asiakkaalle (ainoastaan lisäkuluja). Kiinteistövälittäjänä annan Teille käynnin yhteydessä suosituksen siitä, ovatko stailauspalvelut tarpeen vai eivät.  

Asiakas saa käynnin yhteydessä aina kirjalliset ohjeet omatoimiseen kodin stailaukseen tai tarvittaessa järjestän laadukkaan ns. perinteisen stailauksen edullisesti yhteistyökumppaneideni kautta. Myös virtuaalinen stailaaminen ja kalustaminen on mahdollista.  

Kodistanne on mahdollista tehdä myös kolmiulotteinen (3D) virtuaaliesitys, jolloin kiinnostuneet ostajaehdokkaat pääsevät tutustumaan kotiinne missä ja milloin vain, saaden kuitenkin realistisen käsityksen siitä. Mallinnoksen avulla pystyy “navigoimaan” asunnon sisällä ja kiertämään asunnon läpi lähes kuin olisi oikeasti paikan päällä. Ostajaehdokas voi siis 3D-esittelyn avulla valita vapaasti mitä kohtaa asunnostanne hän haluaa tutkia tarkemmin jopa aivan kotisohvalta käsin!

Kaikki kodin myyntiä tukevat lisäpalvelut ovat aina saatavilla, kysykää rohkeasti lisää juuri Teille sopivasti palvelukokonaisuudesta!

4. Asunnon myynti alkaa

Asuntonne myynti aloitetaan niin pian kuin se Teille sopii, eli vaikka jo saman vuorokauden aikana sopimuksen teosta.

5. Myytävän asunnon esittelyt

Asuntojen myyntiesittelyt hoidetaan pääsääntöisesti yksityisesittelyiden perusteella, koska se on kaikkien osapuolten kannalta järkevämpää ja ennen kaikkea tuloksekkaampaa! Esittelyt pyritään järjestämään kiinnostuneille asiakkaille niin pian kuin se suinkin on vain mahdollista, usein jo saman vuorokauden sisällä yhteydenotosta. Yleisesittelyt ovat järjestettävissä myyjän toiveiden ja kohteen tarpeen mukaan, mutta yksityisesittelyt on kokemusten perusteella havaittu paremmiksi.  

Saat esittelykuulumiset välittömästi jokaisen esittelyn jälkeen ja tiedät aina missä mennään.

6. Asunnon myynti - kaupat tuli!

Sopimus syntyy, kun sopiva ostajaehdokas löytyy ja hyväksytte hänen tekemänsä ostotarjouksen. Hoidan kaikki kauppojen järjestelyyn liittyvät paperityöt, sovin pankkiajat ja järjestän kaiken valmiiksi niin, ettei sinun tarvitse kuin saapua paikalle allekirjoittamaan kauppakirjat. Kauppakirjaluonnos toimitetaan hyvissä ajoin ennen varsinaista kaupantekoa kaupanosapuolille, joten Teillä on tuttu paperi käsissänne kaupanteossa.  

7. Palaute kodinvaihdostanne

Kauppojen jälkeen on palautteen aika, sillä tavoitteena on palvella Teitä asiakkaita entistäkin paremmin ja kehittää toimintaa.

Occom LKV:n erittäin kilpailukykyisiin välityspalkkioihin pääset tutustumaan tästä