Vapaa-ajan tontti

Välitie , Rukatunturi, Kuusamo

Hinta
27 000 €

Koko
-

Vuosi
-

Onko haaveissasi unelmien loma-asunnon rakentaminen suositun ja kehittyvän Rukatunturin läheisyyteen? Tässä on tilaisuutesI:
Suositulta ja rauhalliselta Vuosselin alueelta on tarjolla nyt mahtava kulmatontti.

Tämä 1968 m² tilava tontti sijaitsee Itä-Rukalla Välitien varrella, joka on vain noin 2,5km päässä Vuosselin laskettelurinteiden parkkialueesta. Autolla oletkin noin viidessä minuutissa rinteiden juurella.

Alue on RA-1 loma-asuntojen korttelialuetta ja kuuluu Vuosselijärven Koillisosan ranta-asemakaavaan. Tontilla on rakennusoikeutta 120 kerrosneliötä.

Täällä pääset nauttimaan vapaa-ajanasumisesta omassa rauhassa, mutta Rukan laskettelurinteet, hiihtoladut ja kelkkareitit ovat siitä huolimatta aivan lähistöllä. Itä-Rukan alueelle on noussut toinen toistaan upeampi uudiskohteita viime vuosina ja alue on kehittynyt omaksi matkailijoita palvelevaksi alueekseen. Vuosselista löydät hissilipunmyynnin, välinevuokraamon, ravintolat, kahvilat, kaupan ja paljon muita palveluita. Gondolihissillä pääset myös näppärästi Vuosselista Rukan kylälle. Vuosseli on Rukan tunnetuimpia ja suosituimpia rinnealueita. Ruka on myös maastopyöräilijän paratiisi, sillä viime aikoina alueelle on valmistunut paljon uusia ja mahtavia reittejä, jonne tältä tontilta on lyhyt matka pyöräillä.

Sähkö-, vesi- ja viemäriverkostot kulkevat tontin rajalla (ei valmiita liittymiä).

Tartu tilaisuuteen ja rakenna tähän unelmiesi vapaa-ajanviettopaikka!

Yhteystiedot
  • Markku Okkonen
  • Occom LKV
  • markku.okkonen@occomlkv.fi
  • 040 778 2131
Markku Okkonen

Kohdenumero21007639
Sijainti
  • Rukatunturi
  • Välitie
  • 93830
  • Kuusamo
TyyppiVapaa-ajan tontti
VapautuminenHeti

Velaton hinta27 000 €
Myyntihinta27 000 €
Lisätietoja maksuistaIlmoitettu kiinteistövero on määrätty vuodelle 2021. Kiinteistö kuuluu Vuosselijärven metsätien tiekuntaan. Hallintomaksu 30€ seuraavalle 4- vuotiskaudelle.

Kiinteistötunnus/laitostunnus305-416-97-36
Kortteli/kiinteistön nimiRUKAN VÄLITIE III
Tontin pinta-ala1968 m²
Tontin omistusOma
Lisätietoja rakennusoikeudestaAlueelle saadaan rakentaa jokaiselle rakennuspaikalle yksi varsinainen lomarakennus ja sitä palveleva sauna- ja talousrakennus. Rakennusoikeuden ollessa rakennuspaikalla yli 75 k-m² sallitaan kaksi loma-asuntoa.
Lisätietoa kaavoituksestaLisätiedot: Kuusamon kaupunki/ rakennusvalvonta Keskuskuja 6, Kuusamo Asiakaspalvelun puhelinnumero: 040 860 8724 ja 040 860 8849 RA-1 loma-asuntojen korttelialue. Vuosselijärven Koillisosan ranta-asemakaava. Kortteli 19 tontti 1.

PalvelutPalvelut: Hiihtolatu n. 150 metrin päässä. Vuosselin laskettelurinteet ja monipuoliset palvelut (suksivuokraamo, ravintoloita jne.) n. 2,7km.