Omakotitalotontti

Hirvipolku , Koni, Ii

Hinta
25 000 €

Koko
-

Vuosi
-

Rakennatko Sinä tähän perheellesi unelmien kodin?

Rauhallisella sijainnilla n. 4 km etäisyydellä Iin keskustasta tilava 2044 m² tila/tontti.
Ouluun pääsee kätevästi uudistettua moottoritietä pitkin alle puolessa tunnissa ja myös pohjoiseen päin on hyvät liikenneyhteydet.

Tilalla EI ole valmiina liittymiä, mutta tilan vieressä menee kunnallinen vesijohto- ja viemäriverkosto sekä sähkölinja ja Iisienergian valokuituverkko -kaapelointi. Tie kulkee tilan rajalle saakka.

Kiinteistöille voi hakea suunnittelutarveratkaisulla rakennusoikeutta 200 + 50 k-m² ja kaava mahdollistaa myös paritalon rakentamisen. Rakennusluvan saaminen edellyttää hyväksyttyä suunnittelutarveratkaisua.

Ii on kasvava, viihtyisä ja elinvoimainen, luovasti uudistuva kunta, kuten kunnan verkkosivuillakin todetaan! Kunta on aktiivinen ja perheystävällinen.

Tontti on vain n. 4 km etäisyydellä Iin keskustan kattavista ja monipuolisista palveluista, vaikka sijainti on vertaansa vailla – rauhallinen ja viihtyisä sekä kauniin luonnon keskellä. Tilalta on myös lyhyt matka Illinsaaren ulkoilualueelle, sinnekin vain n. 4 km.

Tule tutustumaan!

Yhteystiedot
  • Markku Okkonen
  • Occom LKV
  • markku.okkonen@occomlkv.fi
  • 040 778 2131
Markku Okkonen

Kohdenumero20951543
Sijainti
  • Koni
  • Hirvipolku
  • 91100
  • Ii
TyyppiOmakotitalotontti
VapautuminenHeti

Velaton hinta25 000 €
Myyntihinta25 000 €
Lisätietoja maksuistaIlmoitettu kiinteistövero on määrätty vuodelle 2021 ja kiinteistövero muuttuu rakentamisen jälkeen.

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotVarainsiirtovero 4 % kauppahinnasta 6 kk:n kuluessa kauppakirjan allekirjoittamisesta, ostaja vastaa. Kaupanvahvistuskulu 120 euroa.

Kiinteistötunnus/laitostunnus139-403-4-152
Tontin pinta-ala2044 m²
Tontin omistusOma
Lisätietoja rakennusoikeudestaRakennusoikeus jakaantuu seuraavasti: asuinrakennus 200 m² + talousrakennus 50 m². Rakentaminen edellyttää rakennusvalvonnalta haettavaa suunnitelutarveratkaisua ja tämän jälkeen rakennusluvan hakemista.
Lisätietoa kaavoituksestaYleiskaava. Kiinteistöille voi hakea suunnittelutarveratkaisulla rakennusoikeutta 200+50 k-m² ja kaava mahdollistaa myös paritalon rakentamisen. Lisätiedot: Iin kunta Elina Nissinen vt. Maankäytön asiantuntija elina.nissinen@ii.fi p. 050 408 3811

PalvelutIin keskustassa n. 4 km
LiikenneyhteydetBussipysäkki n. 3 km
PäiväkotiIin keskustassa n. 4 km
KoulutIin keskustassa n. 4 km